søndag 30. november 2008

"Du herlige, herlige julegrøt........"

....synges det i "Jakten på Juleskurken". Det er et koselig teaterstykke, var på det i går, i Drammen teater. Da kommer julestemninga krypende;o)

Har jo julestemning ute i dag også, akkurat passe med snø. Legger ut noen bilder som Viktoria har knipset i dag.









































Nå er julegardinene kommet opp på stua, de på kjøkkenet tar jeg litt senere i kveld. Adventsstaker er plassert rundt i vinduene og ei av "snøkulene" er på plass. Har også tent første lys i adventsstaken.



















Er egentlig mye julestemning i dag, for kl 17.00 var jeg og ungene borte ved stasjonen her på Steinberg og overvar julegrantenninga, og når vi kom hjem spiste vi deilig pinnekjøtt. Nam nam. Bare lukta av det er jo jul;o). Vi måtte prøvesmake pinnekjøttet, vi tok røkt pinnekjøtt - det har vi ikke spist før. Vi bruker å ha "vanlig" pinnekjøtt på julaften, og smakte egentlig ikke noe forskjell...... Bare nydelig!





















































Så nå kan jula bare komme..................., neida, har nå litt igjen å gjøre da..... Selv om jeg ikke er noen dyktig husmor og tar total rundvask av huset. Det blir jul likevel.......(pusset foressten vinduene når jeg skiftet gardiner i dag).

1 kommentar:

Anonym sa...

E vil også se juleskurken igjen!!!!!