søndag 1. februar 2009

Hei og hopp!

Nå er helga nesten ferdig, og det er egentlig greit nok. Hadde jo fri fredag, så helga mi var jo litt lengre enn vanlig. I dag har vi ikke hatt noe lang frokost her i huset. Vi sto opp litt sånn "dann og vann", noen spiste oppvarmet pizza fra i går til frokost, andre spiste loff med nugatti eller toast.

Jeg dro på trening på formiddagen, deilig å få svetta ut litt. Spinningtimen var egentlig litt slitsom, men ikke værre enn at jeg er tilbake på sykkelen 06.35 i morgen tidlig. 9. februar starter Tour de Spenst, så det er bare å komme seg ordentlig igang igjen;o)

Vel hjemme, etter en dusj, var det tid for litt jobbing. Noen mailer som måtte sendes, og beskjeder som måtte gies. Og så var det middag. Deilig middag i dag, ovnsbakt laks med poteter, agurksalat og rømme. Mmmmmmmm, nydelig!!!

Nå sitter jeg her, ser litt på tv'n, er litt på nett. De yngste to er ute i snøen. De holder på å rasere snøhula som ble laget forrige helg. Litt av en jobb siden snøen er ganske hard. Mannen min pakker bilen for en ny jobbeuke og Viktoria holder på nede på rommet sitt.

Så vi har hatt en helt grei søndag i vårt "Heggenske" hjem;o)

1 kommentar:

Monicas sa...

Koselig hilsen fra deg...så effektiv du e på morran.....trening ja...heng i en tynn tråd her. å det bekymra litt..må se om æ ikke klar det denne uka...