søndag 19. april 2009

Viktoria 19 år!

I dag er vår eldste datter 19. Utrolig hvor fort tiden går. Synes ikke det er SÅ lenge siden hun ble født på KK i Tromsø.
Det var litt spesielt for oss å få henne. Hun var vår første etter vi mistet Susanne. Susanne var født 19. oktober, Viktoria ble født 19. april. Og i dag fylte hun altså 19, og tok time nr 19 i Tour de Spenst. 19 - 19 - 19:o)

Det har vært en fin dag med et nydelig vårvær. Det har vært solskinn så og si hele dagen. Vi startet dagen med å overraske Viktoria med brownies og muffins, pluss litt gaver på senga. Lise hadde bakt. Så dro jeg og Viktoria på spinning, og etter en dusj dro Viktoria, Lise og Daniel til Drammen for å feire dagens busdagsbarn med venner på Lizzi's. Vi avsluttet med fotballkamp, Viktoria fikk jo billett i gave fra Strømsgodset. Godset spilte foressten 1 - 1 mot Lyn. Bra kamp, men kjedelig at det ikke ble seier. Dem hadde fortjent det, for de spilte bra i dag.

Så bursdagen til Viktoria har vært fin.

Gla i deg jenta vår. Håper du har koset deg!

Stooooor klem fra oss alle sammen;o)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye til bursdagsjenta di :)
Høres ut som dere har hatt en flott dag med godt vær. Her på Finnsnes er det vel stor fare for at vi snør inne i løpet av natten.....i midten av april :(
Nei været kan man jo ikke gjøre så mye med, men krysser alt av fingre og tær for at vi snart får vår vi også :)

Ha en strålende uke :)

Klem :)

ida sa...

Hei Anita1
Så koselig at du stakk en tur innom bloggen min! Da måtte jeg selvfølgelig en tur for å kikke her inne også:-)

Rådyrveien sa...

Gratulerer med dagen til Viktoria!!

PiH sa...

Tusen takk Anita, for varme ord. Vi har lagt til bloggen din i våre favoritter og kommer nok helt sikkert til å kikke innom :)
Takk for den tiden vi fikk med deg her i blogg verden. Eksen er en av årsakene, og ja...det er tragisk, men mest for henne faktisk. Lykke til videre med blogging, familie og generelt i livet!
Varme tanker og klemmer fra Robban og Lillan ;)