torsdag 30. april 2009

Herlige Killingen

Nå har jeg vært der igjen - i strålende vær. Et utrolig flott sted, når vi nærmer oss brygga kjenner vi lukta av sjø og tang. Deilig.......... Da savner jeg virkelig sjøen. Jeg har jo vokst opp med rumpa i en båt. I ungdomsårene bodde vi jo ombord i båter, du verden så mye moro vi hadde........ Skulle ønske vi hadde bedre båtmuligheter enn vi har, og gjerne ei hytte ved sjøen;o). Men, når vi ikke har hytte i nærmeste familie - eller skikkelig feit lommebok - så får det nok forbli med drømmen. Nærmeste hytte er i nordnorge. Vi bruker jo den når vi er der, men det blir jo alt for sjelden.......

(bildet er lånt fra nettet, kanskje noen av mine bilder kommer senere;o))


Vel, tilbake til Killingen. Dro ut dit med 31 førskolebarn i går, overnatta til i dag. Gjett om vi kosa oss med bl. a. turer i skogen, krabbefisking fra brygga, grilling og ro-turer. I dag var jo også været utrolig deilig. Er 2. året jeg er der, kanskje det blir tur til neste år også....Men, det var også kjempedeilig å komme hjem igjen. Hjem til deilig lang-helg.

Håper alle koser seg like mye som jeg skal.

Klemmers

2 kommentarer:

Rådyrveien sa...

Haha! Så artig å se igjen bilde fra Killingen. Var der på leirskole i 5. klasse. Må ha vært rundt 1978-79. Uups! 30 år siden alt... :P
Husker bl.a. vi fikk æren av å døpe og navne 3 Pioneer-joller i 3 forskjellige størrelser. Husker ikke navnet på den mellomste, men den lille ble hetende Putte og den største Prins Crusander (litt usikker på skrivemåten). Antar de er byttet ut for lengst med noen nye. Også ble vi filmet mens vi var der. Det ble nemlig laget "reklamefilm" som skulle vises for skolene senere.
Legg gjerne ut flere bilder. Artig å se igjen.
Ønsker deg og dine en flott 1. mai og god helg!

Anonym sa...

Høres ut som du har hatt en flott barnehagetur. Masse gøy å finne på :)
Vi bruker å ha ei overnatting i barnehagen med 5 åringeneog så får de en tur med hurtigbåten til Tromsø på våren. Da er vi enten på Polaria eller på Hoppeloppeland med ungene, og så får de spise god mat en plass. Er kanskje ikke så spesiellt, men barna gleder seg til denne turen i mange år :)

Ha en flott langhelg Anita...kos deg masse :)

Klem...