onsdag 24. desember 2008

No e jula her

(Ett litt dårlig bilde av juletreet vårt)

No e endelig den store dagen her, og forventningsfulle onga e bli og fornøyd. Blei vekka av en litt trøtt 9-åring i fem-tida i dag morges, men fikk lurt han ned i senga tell oss - og der lå han tell søstrene kom for å hente han (og mamma og pappa) rundt kl 08.00.

Vi måtte jo bare stå opp vi også fordi det lå en morgengave til han under treet på rommet hans, og vi ville se han åpne den. Han ante ikke hva det var, selv ikke når han satt der og skulle rive av papiret. Den gleden i øynene hans når han endelig så hva det var, var virkelig verdt å stå opp tidlig for. For første gang i sitt liv har Ole fått en flunkende ny mobil!!! De han har hatt før har vært arvegods fra søstrene. Han var så glad at det nesten kom en tåre;o)

Når posten kom måte vi jo bare ut en tur. Der lå nemlig hentelappen til Lise's nye mobil. Hun har ventet i spenning på den. Var en blid 16-åring der også (hun er jo stort sett blid da). På nett kan vi se at Viktoria's mobil er kommet til Drammen, så den kommer nok i romjula. Er jula for nye mobiler;o)

No skal vi bare kose oss og slappe av fram tell middagen. Nam nam. Seinare kommer Daniel (kjæresten tell Viktoria) hit førr å feire jula sammen med oss. Det blir koselig.

(julekortet vårt)

Ingen kommentarer: