torsdag 31. desember 2009

GODT NYTT ÅR!!!!!!!!

Når vi forlot hjemstedet mitt i dag tidlig, var det i et nydelig måneskinn. Det var vemodig å forlate mine foreldre, men vi gledet oss også til å komme hjem. Det var ikke mange kuldegrader eller mye snø nordpå, men når vi kom hjem til Steinberg var det solskinn, minus 16 grader og 40 cm snø. Vi gruet oss litt til å måke innkjørselen vår, men vi fikk en fin overraskelse når vi kom hjem. Naboen vår hadde nemlig freset opp ganske mye, så vi kunne bare kjøre inn å parkere foran garasjen. Deilig med gode naboer. Vi måtte bare måke litt slik at vi fikk bilen inn i garasjen.
Nå tikker klokka mot midnatt, og det er snart tid for fyrverkeri. Har ikke helt den store "nyttårs-følelsen" i dag, sikkert på grunn av reising og at jentene er borte på fest. Vi andre har koset oss hjemme med hjemmelaget pizza. Vi tar kalkunen i morra, vi må jo få den tint før vi kan tilberede den;))
Uansett, Godt Nytt År til alle som måtte lese dette! Håper 2010 vil bringe mange fine dager for dere alle sammen

2 kommentarer:

Thea&Preben sa...

Godt nytt år til deg også Anita!
Håper det nye året byr på mange positive opplevelser for alle:)
Tenkte å si fra, om du leste det nederste avsnittet på bloggen vår, så gjelder det deg også;) Du har jo vært fast leser av bloggen en stund skjønner jeg, så det blir litt "smør på flesk" å lese mailen som blir sendt ut. Men jeg får deg ikke bort fra lista vår, så du får bare slette den når du får den.
Vi fortsetter nok å blogge vi, og er bare glad om du fortsatt "stikker innom":)
Vel, ha en fortsatt fin kveld.. det som er igjen.
Hilsen Preben og Thea

Anonym sa...

Godt nytt år til deg anita.....fint å høre at dere har koset dere med julefeiring i nord :)
Håper 2010 blir et flott år for deg....og så snakkes vi enten her eller på Facebook :)

Klem :)