onsdag 9. desember 2009

Gruvetur

I dag har det vært en hektisk, men flott dag, på jobb. Har vært på gruvetur med barn og voksne på teamet mitt. Det var kjempekoselig. Hadde aldri vært i Konnerudgruvene før, så jeg var nok like spent som ungene;). Vi kjørte med et gammelt gruvetog inn i gruvene, satt forventningsfulle med lommelykter og bare nøt spenningen. Var så herlig å se alle følelsene i ansiktene på ungene; forventningsfulle, spente, litt engstelige, glade og fornøyde. Et stykke inn i gruvene oppdaget vi plutselig en mann som sto å banket i fjellet (vi voksne visste om det på forhånd, men ikke barna). Toget stoppet, vi gikk ut i gruvegangen og Gary og KariAnna (kolleger av meg) hadde en flott dramatisering av en historie om en bergverksmann og ei nissekone. Alle koset seg. Etterpå var det pølser og saft - og så tilbake til barnehagen. Dette var første gangen vi hadde en slik tur, men det skal visstnok bli en tradisjon. Det er bra. Vi var der sammen med den andre barnehagen vår, så det var 65 unger (kunne faktisk vært 80, men det er alltid noe sykdom i barnehagene;)). Det er morsomt å starte nye tradisjoner.

2 kommentarer:

Rådyrveien sa...

Så artig da! Har aldri vært der jeg heller, men burde vel kanskje tatt en tur.
Men.... NÅ ER DET NATTA!!
-Hilde

Thea&Preben sa...

Hørtes ut som en kjekk tur:)
Har forresten samme telefon som deg, og den er ett stort irritasjons-moment! Skal invistere i en god gammel Nokia igjen jeg værtfall;)

Takk for kommentaren.. Vi gleder oss veldig til å få det hele overstått ja.. Selv om det fortsatt er langt fram.. Rundt sommeren/høsten 2010 har vi forhåpninger om å holde en "kreft-fri" stooor fest i hagen.. Åpent for alle;)