fredag 5. juni 2009

Lise 17 år!!

I dag har Lise bursdag. Sier i dag, selv om vi bare er en halv time over midnatt. Skulle jo så klart sovet hele gjengen, men sånn er det ikke. Lise sitter på rommet sitt med tindrende øyne. De skikkelig stråler. Det varmer å få gratulasjoner på dagen sin, og de tikker inn til henne jevnt og trutt. Så deilig det er å bli satt pris på;)
Lise ja, go'jenta vår som finner på så mye rart. Hun har alltid vært den som bare måtte prøve, kan jo komme med noen hint......f.eks; klipping av hår, pappa's dressbukse, gardiner og sofa, babyjenta som var så "slem" med storesøster så vi måtte vise storesøster hvor hun kunne lugge tilbake, høyt oppe på rekkverket på bestemor og bestefars veranda (med beina på utsida), testing av sykkel 2 ganger på rad, garnring på taubanen og første tur på skøyter som varte i 5 timer.
Hun er verdens beste "mellomsøster", og 1 av de 2 beste døtrene i hele verden. Er så utrolig glad i henne, glimtet i øyet er bare herlig. Men hun kan så absolutt bruke dådyrblikket når hun vil oppnå noe. Når hun er sur, så er hun grusomt sur - men når hun er glad er hun UTROLIG GLAD! Til å spise opp. Heldigvis så er hun for det meste i godt humør.

Kan skrive så masse om henne, men stopper her.


GRATULERER MED DAGEN JENTA MI!
ELSKER DEG HØYERE ENN HIMMELEN!

1 kommentar:

liseeanitaa sa...

kjempe søtt innlegg :D <3 Super glad i deg mamma min! :D <3<3